Lediga tjänster


Nemo-Q International AB är ett helsvenskt elektronikföretag som utvecklar, producerar och marknadsför elektroniska turnummersystem. Nemo-Q International AB startade sin verksamhet 1978 och finns idag representerat i över 60 länder. Företaget är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001 och miljöcertifierat enligt ISO 14001.
Vi söker kontinuerligt systemutvecklare med kompetenser främst inom C# och .NET 3.5+ (WCF, WPF mm). Som utvecklare är du inte främmande inför att arbeta med delad kod och värdesätter därför goda principer såsom SOLID och design patterns för att bibehålla hög kvalitet inom arbetet. Kunskaper inom SQL Server (2005+) är meriterande liksom webgränssnittsutveckling med HTML 4/5, CSS och JavaScript.

Som person bör du vara analytisk och organiserad. Vi ser gärna att du besitter en iver för ny kunskap och att den ivern präglar din utvecklarroll. Ett plus är om du är en eldsjäl inom SCRUM och agil programmering. Det är viktigt att du kan arbeta i grupp såväl som självständigt och att du är bosatt i Stor-Stockholm. Mycket goda kunskaper i engelska och minst två års arbetslivserfarenhet är ett måste.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med högt tempo och stora möjligheter för dig att påverka arbetets utformning och innehåll. Vi är ett trevlig gäng på 35 anställda som sitter i egna lokaler nära Sollentuna centrum.

Är du intresserad av tjänsten skickar du en skriftlig ansökan via e-post till personal@nemoq.se. I ansökan skriver du om din bakgrund och berättar varför du är rätt person för tjänsten. Bifoga CV samt löneanspråk. Välkommen med din ansökan.