Lediga tjänster


Nemo-Q International AB är ett helsvenskt elektronikföretag som utvecklar, producerar och marknadsför elektroniska turnummersystem. Nemo-Q International AB startade sin verksamhet 1978 och finns idag representerat i över 60 länder. Företaget är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001 och miljöcertifierat enligt ISO 14001.

 

Programmerare
Om tjänsten

Vi söker en Programmerare på heltid, med kompetens inom SOLID programmering (inkl. tillämpning av erkända designmönster), SoA, SaaS, Dynamisk HTML samt med bekantskap inom enhetstester och TDD. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Utveckling web
 • Utveckling applikationer

Vi erbjuder ett omväxlande arbete, med högt tempo och utmaningar som påverkar människors vardag.
Du kommer få utrymme för att använda din strategi och stil, för att genomföra projekten. I din roll finns det möjlighet att utvecklas, utforska nya tekniker och kunskapsområden.

Om du är bekant med följande, kan tjänsten vara rätt för dig

 • C#
 • .NET
 • Javascript
 • HTML 5
 • Java
 • NodeJS
 • SQL
 • GIT
 • AGILE

Om dig
Som person är du analytisk och kritiskt tänkande. Du är inte främmande för att arbeta med delad kod och ser dig själv som gränssnitts – eller servicelager-utvecklare. Det är viktigt att du kan arbeta i grupp såväl som självständigt och att du är bosatt i Storstockholm.

Du har minst två års arbetslivserfarenhet eller examen inom området och mycket goda kunskaper i engelska. Meriterande är kunskaper inom centraliserade/distribuerade system.
 
Ansökan
Är du intresserad av tjänsten skickar du en skriftlig ansökan via e-post, till personal@nemoq.se.
I ansökan skriver du om din bakgrund och berättar varför du är rätt person för tjänsten.

 

Servicetekniker
Om tjänsten

En Serviceteknikers arbete består av service och installation av våra produkter hos kunder i hela Sverige.

Arbetsuppgifterna innebär installation av kösystem, kabeldragning och montering av hårdvara samt kundutbildning av kösystemet. Vid service är det felsökning och åtgärder i befintliga kösystem för både hårdvara och mjukvara.

Vi erbjuder ett rörligt och fritt arbete under eget ansvar för den som gillar att resa eftersom arbetet medför många övernattningar på annan ort.

Om dig
Du är bosatt i Storstockholm, arbetet utgår från våra lokaler i Sollentuna. Du är självgående, tar eget ansvar och initiativ, snabblärd, ödmjuk, service inriktad, har en god samarbetsförmåga och tycker om varierande arbetsuppgifter. 

Du är en engagerad och motiverad lagspelare och vill bidra till arbetsgruppens dynamik. Bra teknisk grundkunskap krävs samt intresse för teknik.

Du talar svenska flytande och har goda kunskaper i engelska språket i både tal och skrift samt god fysik och hälsovanor då arbetet innebär mycket fysiskt arbete.

Utbildning Gymnasial utbildning
B-körkort
Krav på arbetslivserfarenhet och erfarenhet av att arbeta med relaterat arbete så som servicetekniker, larmtekniker, installatör etc.

Ansökan
Är du intresserad av tjänsten skickar du en skriftlig ansökan via e-post, till personal@nemoq.se.
I ansökan skriver du om din bakgrund och berättar varför du är rätt person för tjänsten.

 

Välkommen med din ansökan!

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår