Banklösning

Hantera bokade och drop-in kunder i samma system.

Ett kösystem från Nemo-Q erbjuder ett bättre sätt för banker att hantera olika typer av köer, oavsett vilken typ av ärende som ska hanteras. Våra produkter kan lätt anpassas till er verksamhet och era kunders behov i form av olika kundkategorier och ankomstavisering till bokade möten exempelvis. Kunder med en bokad mötestid, antingen via Nemo-Q:s bokningssystem Ventus eller via andra kanaler, kan på olika sätt tala om att de är på plats utan att behöva kontakta personal eller stå i kö.
Med ett kösystem från oss kan ni också analysera statistik, bland annat hur många kunder ni har, när de anländer och hur länge de får vänta. Informationen ger en värdefull insikt i verksamheten till gagn för både effektivitet och kundnöjdhet.

Prata med en expert och få svar på dina frågor

     
     
     

Genom att skicka in formuläret godkänner du att Nemo Queue sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Generisk bild på kontaktperson

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår