Optimal Köhantering för Effektiv Kundinteraktion

Med korrekt köhantering kan man minska kunders upplevda väntetid, öka personalens produktivitet och samtidigt leverera en trivsam kundupplevelse. Med stöd av 45 års erfarenhet kan vi tillhandahålla lösningar för alla verksamheter och lokaltyper. Nedan finner ni olika standarkoncept för kundflödessystem som vi levererar. Om ni inte finner det ni söker är ni varmt välkomna att kontakta en säljare som kan ta fram en lösning för just era behov.

 

 

 


Automatiserade eller Personliga Tjänster - Vi Har Lösningen

En del kunder föredrar automatiserade tjänster medan andra föredrar personlig service öga mot öga. Hos Nemo-Q sammanför vi människor med hjälp av teknik. Genom våra kundflödessystem kan era kunder antingen guidas till en servicemedarbetare, en distanskö eller så kan de enkelt boka ett förbokat möte via vårt bokningssystem. Oavsett hur era kunder väljer att interagera med er verksamhet kan våra lösningar underlätta affärstransaktioner dygnet runt.

Flexibla och Användarvänliga Lösningar

Nemo-Q:s kundflödessystem är flexibelt designade och byggda för att stödja alla typer av arbetsflöden för apotek, banker, butiker och mer. Våra lösningar har framgångsrikt implementerats i över 50 länder världen över och används av över 100 miljoner människor årligen.

Vill ni veta mer om hur våra kundflödessystem kan förbättra er verksamhet? Kontakta en av våra säljare idag för att diskutera era behov och få skräddarsydd rådgivning.

 

 


Prata med en expert och få svar på dina frågor

     
     
     

Genom att skicka in formuläret godkänner du att Nemo Queue sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Generisk bild på kontaktperson

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår