Våra koncept

Med korrekt köhantering kan man minska kunders upplevda väntetid, öka personalens produktivitet och samtidigt leverera en trivsam kundupplevelse. Med stöd av 45 års erfarenhet kan vi tillhandahålla lösningar för alla verksamheter och lokaltyper. Nedan finner ni olika standarkoncept för kundflödessystem som vi levererar. Om ni inte finner det ni söker är ni varmt välkomna att kontakta en säljare som kan ta fram en lösning för just era behov.

 

 

 


En del kunder föredrar automatiserade tjänster, andra föredrar personlig service öga mot öga.

Nemo-Q sammanför människor med hjälp av teknik. Med våra lösningar kan era kunder guidas till exempelvis en servicemedarbetare, en distanskö eller till ett förbokat möte.

Oavsett hur era kunder väljer att interagera med er verksamhet kan ett av våra kundflödessystem göra det enklare att genomföra affärstransaktioner dygnet runt

Nemo-Q:s system är flexibelt designade och byggda för att stödja alla typer av arbetsflöden för apotek, banker, butiker etc.

Våra lösningar används framgångsrikt i mer än 50 länder på tiotusentals anläggningar. Över 100 miljoner människor världen över använder våra köhanterings- och mottagningslösningar varje år.

 


Prata med en expert och få svar på dina frågor

     
     
     

Genom att skicka in formuläret godkänner du att Nemo Queue sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Generisk bild på kontaktperson

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår