Butik

Nemo-Q erbjuder ett brett utbud av lösningar för att hantera köer och väntetider i butiker. Kunder kan välja att ta en traditionell nummerlapp eller skanna en QR-kod för att få en digital biljett i sin telefon. Med den digitala kölappen era kunder enkelt hålla reda på sin köplats, planera sin tid och gå runt och titta på övriga varor medan de väntar. Om så önskas kan kunderna också ange t.ex. ett kollinummer eller ett referensnummer när de tar en nummerlapp för att personalen ska kunna förbereda ärendet.

 

Personalen har i sin tur tillgång till ett webbgränssnitt där de kan hålla koll på köstatus, kalla på kunder och se förinmatad information såsom referensnummer för "click and collect" beställningar t.ex.

Prata med en expert och få svar på dina frågor

     
     
     

Genom att skicka in formuläret godkänner du att Nemo Queue sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Generisk bild på kontaktperson

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår