Stat,kommuner & myndighet

 

Nemo-Q erbjuder kompletta lösningar så att myndigheter kan hantera kundflödet på ett säkert och effektivt sätt. Från det att medborgarna bokar tid till att de slutligen kan betygsätta besöket på plats, är vårt kundflödessystem utformat för att vara så inkluderande som möjligt och möta alla medborgares behov.

Vi är certifierade enligt kvalitet ISO9001 och miljö ISO14001 och utvecklar våra produkter i enlighet med kundens krav, behov och förväntningar och en kontinuerlig strävan att förbättra våra produkter. Detta gör att Nemo-Q International AB kan uppfylla och överträffa alla relevanta myndighetskrav samt andra frivilliga krav som vi ålagt oss. Vi har dessutom högt ställda krav på oss själva och strävar alltid efter bästa möjliga service och support.

Våra produkter är utformade för att vara säkra som för avsedd användning, energieffektiva och miljöanpassade så att de kan återanvändas eller återvinnas. Vi fokuserar på förebyggande åtgärder relaterade till valet av material, transport och resursförbrukning för att minimera negativ miljöpåverkan.

Prata med en expert och få svar på dina frågor

     
     
     

Genom att skicka in formuläret godkänner du att Nemo Queue sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Generisk bild på kontaktperson

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår