NQ-Eats

 

Nemo-Q har utvecklat en specifik tjänst för restauranger där man kan redovisa status på beställningar med ordernummer på en TV-skärm. Det finns möjlighet att koppla tjänsten till restaurangens beställnings- och betalningssystem. Via ett webb-gränssnitt hanterar personalen alla ordernummer och aktuell status på beställningar.

Kunder ser sitt ordernummer på TV-skärmen, exempelvis under rubriken ”tillagas”, när de gör sin beställning och när ordern är färdig för hämtning hamnar ordernumret i en annan ruta för de beställningar som är klara. Tjänsten gör det enkelt för kunder att hålla koll på sin plats i kön och veta exakt när beställningen är klar.

NQ-eats är också ett bra hjälpmedel för restaurangpersonalen, eftersom tjänsten gör det lättare att följa orderflödet och minimerar risken för förväxling av beställningar.

 

 

.

Prata med en expert och få svar på dina frågor

     
     
     

Genom att skicka in formuläret godkänner du att Nemo Queue sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Generisk bild på kontaktperson

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår