Receptionslösningar

I en reception har personalen ofta många olika ansvarsområden. Mycket händer samtidigt och mycket ska hanteras såsom inkommande samtal och mejl, administration, posthantering, bokning av konferensrum, inköp och inte minst kundflödet i lokalen. Detta kan vara stressande och svårt att hantera.

Men med hjälp av ett kösystem från Nemo-Q kan kunder enkelt hålla reda på sin tur och var i lokalen de ska vänta och behöver därmed inte direkt belasta personalen med sin närvaro och sitt behov av hjälp. Med digital kölapp kan kunder till och med vänta utanför lokalen på valfri plats. Kundhanteringen struktureras och all hantering sker i tur och ordning och i den takt som passar receptionspersonalen. Kunder behöver inte påkalla uppmärksamhet utan kan i lugn och ro vänta i förvissning om att de kommer att bli betjänade.

Prata med en expert och få svar på dina frågor

     
     
     

Genom att skicka in formuläret godkänner du att Nemo Queue sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Generisk bild på kontaktperson

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår