Transport & Logistiklösning

För de flesta flöden inom transportbaserad logistik har vi färdiga system eller kan ta fram skräddarsydda lösningar för enklare och bättre hantering av lastning, lossning och rangering av transporter.

Våra system erbjuder full översikt över alla transporter som anländer, vilka som finns i omlopp inom området samt när de lämnar anläggningen. Ni väljer själva vilka uppgifter ni vill hämta in från anländande chaufförer och kan därefter ha kontroll på varje enskild transport. Ni kan dirigera dem till rätt plats, be dem vänta om de är tidiga eller meddela dem att återkomma vid ett senare tillfälle exempelvis. Chaufförerna får all information till sin mobiltelefon och kan lugnt vänta i sitt fordon.

När transporter anländer anmäler chauffören enkelt sin ankomst genom att skanna en QR-kod och registrera ankomsten på en webbsida i sin smartphone, allt utan att lämna fordonet. QR-koden vi tillhandahåller kan anslås på valfri plats vid entrén eller på en hemsida exempelvis. Om så önskas kan vi givetvis leverera en kiosk med pekskärm också så att de chaufförer som vill kan anmäla sig i en receptionsbyggnad.

I samband med incheckning fyller chaufförerna i ett antal uppgifter som ni valfritt definierar. Det kan vara exempelvis om de ska lasta eller lossa, registreringsnummer, fraktnummer, företag, typ av gods etc. Personalen som hanterar transporterna får all denna information samlad i en webbaserad lista där alla ankommande transporter återfinns.

Med hjälp av denna lista kan personal välja hur trafiken ska hanteras genom att kalla varje transport för sig till exempelvis en lastport eller ett område alternativt skicka ett SMS till chauffören med valfritt innehåll.

Personal kan även få notiser via SMS om ankommande trafik i valfri mobiltelefon eller på en skärm i personalrummet exempelvis.

Givetvis kan vi tillhandahålla statistik på all hantering för att underlätta analys och personalhantering

Prata med en expert och få svar på dina frågor

     
     
     

Genom att skicka in formuläret godkänner du att Nemo Queue sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Generisk bild på kontaktperson

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår