Vårdinrättingar.

Med vår omfattande erfarenhet inom köhantering för vården skapar vi en stressfri och bekväm miljö för både patienter och personal.

Sjukhus, vårdcentraler, provtagningar, närakuter, akutmottagningar o.s.v. är alla i behov av att tydligt kunna styra och hantera sina patienter för att skapa en optimal arbetsmiljö.
Med våra kösystem kan personal dela in patienter i olika kundkategorier för att exempelvis prioritera akutfall och styra patientgrupper till avsedda utrymmen. Ordning och tydlighet i kundflödet gör också att patienter får en enklare och mer avslappnad upplevelse i en stund då de troligen har annat att bekymra sig över än att hålla koll på sin plats i kön.
Med vår digitala kölapp exempelvis kan patienter köa med sin smartphone och spendera väntetiden på valfri plats.

Inom vården är det särskilt viktigt att både personal och patienter kan fokusera på det som är viktigt och slippa hantera en oordnad kö.
Kösystemet finns där för att underlätta personalens vardag och ge dem möjligheter och verktyg för att effektivisera verksamheten.
Vår statistiktjänst samlar in data och redovisar exempelvis antal patienter, när de anländer och hur länge de får vänta på sin tur. Därmed blir det enklare för verksamheten att styra och planera parametrar såsom personaltillgång och öppettider.

På Nemo-Q tror vi på att skapa enkla, effektiva lösningar som sparar tid och pengar för våra kunder och samtidigt förbättrar verksamhetens övergripande kundupplevelse. Vårt mål är att underlätta för verksamhetens ledning, personal och kunder genom att minska den huvudvärk som normalt förknippas med traditionella köer. För att uppnå detta mål och möta nya behov uppdaterar vi kontinuerligt våra kösystem med den senaste tekniken.

Prata med en expert och få svar på dina frågor

     
     
     

Genom att skicka in formuläret godkänner du att Nemo Queue sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Generisk bild på kontaktperson

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår