Närakut

 

Tydlighet i köande

 Även om många aspekter bidrar till ett positivt sjukhus-, klinik- eller labbbesök, är väntetiden avgörande för patientupplevelsen. Ingenting frustrerar en patient mer än att sitta i en lobby, titta på när andra ses av läkaren och inte ha någon indikation om när deras tur blir.

Hög driftsäkert med support direkt när det behövs 

 

För närakuter och akutmottagningar med högt tryck och långa öppetider är det extra viktigt med system med en hög driftsäkerhet. Därför bygger vi våra system med en sådan kvalitet som behövs för att möta de krav som stlls på systemet. Men när något händer ska även enkla åtgärder kunna åtgärda problemområdet och när inte enklare ingrepp från personalen hjälper så anser vi att en support som man enkelt når är prio nummer ett. 

Prata med en expert och få svar på dina frågor

     
     
     

Genom att skicka in formuläret godkänner du att Nemo Queue sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Generisk bild på kontaktperson

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår