Enkösystem, för snabb service!

 

Som enda miljöcertifierade företag inom sitt område är Nemo-Q stolta att presentera ett enkösystem anpassat till affärsområden med snabba kundflöden där alla kunder har samma typ av ärende, typ betalning i butik, anmälan i reception eller check-in på en flygplats. Nummerlappar behövs inte utan kunden får en hänvisning till nästa lediga kassa eller disk med hjälp av displayer och ett ljud (t.ex. en talande röst). Det går såklart att kombinera systemet med digital skyltning. 
 

Funktion

- En fristående styrenhet som inte kräver någon konfiguration eller styrning från en PC gör enkösystemet lättinstallerat och effektivt.
- En huvuddisplay med arbetsplatsens nummer, pilhänvisning och syntetiskt tal visar kunden vilken plats som är ledig.
- Arbetsplatsnumret blinkar ovanför kallande arbetsplats när personalen trycker på sin frammatningsenhet för att vidare hjälpa kunden att hitta rätt. Blinktiden är givetvis inställbar.
- Signal ut för att kunna ansluta till olika typer av system för digital skyltning.

System

- Styrenhet ACP med kontakt för RS232-kommunikation till extern enhet som exempelvis digital skyltning samt två RJ45-kontakter för inkoppling av displayer och ljud.
- Enkö frammatningsenheter med möjlighet till egen design i form av logga och egna färger. Enheterna är kopplade med kabel och behöver således inga batterier.
- Displayer TCD för arbetsplatser och hänvisning med justerbara blinktider och pilinställningar.
- Ljudenhet som kan hantera valfritt ljud eller olika språk, exempelvis "nästa lediga kassanummer 2"

 

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår