Kösystem - aktiv väntetid utan begränsning

 

För att kunder ska trivas och uppleva väntetiden så kort som möjligt kan vi leverera många olika typer av kösystem. Allt från små system för en kassa och en kundgrupp till avancerade med flera hundra kassor, på olika våningar, i olika lokaler och för olika kundgrupper
Genom att skapa en turordning med någon form av nummerlapp behöver inte kunden stå i kö utan kan exempelvis fortsätta handla, sitta ner, läsa en broschyr eller titta på en kund-TV tills det blir dennes tur.

 

Alla våra kösystem skräddarsys efter era specifika behov. En nummerautomat med pekskärm kan förses med olika valbara "startsidor" med olika kombinationer av ärendentyper beroende på vilka tjänster ni erbjuder för tillfället. Kunder kan kallas fram på en dedikerad fysisk panel eller via ett webbfönster från en dator, smartphone eller surfplatta.
Vi kan tillhandahålla ankomstavisering till redan bokade möten, men även kompletta tidsbokningssystem med allt från tidsbokning på nätet till ankomstregistrering på servicestället.


Som alternativ eller komplement till en vanlig nummerlapp kan vi erbjuda digital kölapp via smartphone och QR-kod till alla våra kösystem. Era kunder kan då ta en digital nummerlapp utanför servicestället och vänta på valfri plats. Funktionen skapar stor flexibilitet och goda förutsättningar för att slippa trängsel.

 

Alla system går att kombinera med statistik som ger en total överblick över hur just ert kundflöde ser ut. Detta så att ni enkelt kan styra era resurser mot förbättrad service till lägre kostnad.

 

Variationen på skräddarsydda lösningar för olika typer av kundflöden är i princip obegränsad. Kontakta oss så kan vi hjälpa er sätta ihop ett system som passar just er organisation, liten som stor.

 

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår