Kund TV eller Digital Signage, informativ väntetid

 

För att ge era kunder en trevlig tillvaro och samtidigt bidra till att väntetiden känns så kort som möjligt kan ni använda er av ett kösystem kopplat till någon form av extern media, t.ex. en kund TV eller ett system för digital signage. 

Digital signage är ett växande begrepp inom mediahantering och innebär att man använder sig av digitala bildskärmar som förmedlar ljud, bild och film. Mediet lämpar sig bra bl.a. i butiker och andra publika miljöer som köpcentra, hotell och flygplatser. Skärmarna, som placeras på olika ställen i och utanför butiken, kan användas till att visa aktuellt könummer med platshänvisning tillsammans med annan information som exempelvis reklamkampanjer, annonsering, företags- och samhällsinformation eller TV-program. Vidare kan skärmarna uppdateras löpande och var för sig så att budskapen kan variera från skärm till skärm. På så vis kan ni nå ut med budskap av olika slag samtidigt som era kunder kan röra sig fritt i butiken eller sitta ned och se på TV och inte känna att de bara väntar på sin tur. 

Vi på Nemo-Q kan hjälpa er att sätta ihop ett system med extern media som passar just er organisation, oavsett storlek och verksamhet. Har du redan ett befintligt kund-Tv system eller ett system för digital signage går det alltid att ansluta ett Nemo-Q kösystem till detta. Exempel på varumärken som kan kopplas ihop med ett kösystem från Nemo-Q är Mikrolund och Publiq m.fl. 

Vill du veta mer om detta eller något annat om våra kösystem får du gärna kontakta oss!


Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår