Digital kölapp och SMS

 

Till alla våra kösystem finns möjlighet att lägga till funktion för digital kölapp och SMS.

Med digital kölapp har era kunder möjlighet att köa på en webbsida genom att skanna en QR-kod som anslås på valfri plats, exempelvis en entrédörr.
På webbsidan ser kunden hur många som väntar och aktuell väntetid redan innan de ställer sig i kö (se bild 1). Efter val av kundkategori kan kunden därefter se sitt turnummer samt en kontinuerligt uppdaterad siffra på hur många som är före i kön (se bild 2). När de slutligen blir kallade får de en ny bild i mobilen med hänvisning om vart de ska gå (se bild 3).

Med våra SMS-funktioner finns ytterligare möjligheter som underlättar er och era kunders tillvaro.
Kösystemet kan exempelvis skicka ett SMS (och ett mejl om så önskas) till en eller flera medarbetare när en kund tar en nummerlapp i en viss kundkategori. Kan vara bra om personalen ska kunna vara mobil, men ändå kunna ta emot kunder när de anländer.
Kösystemet kan också skicka SMS-påminnelser till kunder när deras turnummer närmar sig eller aviseringar till personal om att en kund anlänt till ett förbokat möte.

Vid tidsbokning kan kunden få en SMS-bekräftelse på planerat möte och en påminnelse valfri tid innan mötet skall äga rum.

 

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår