Ett talande kösystem, för tydligare kommunikation

 

Det här systemet har skapats för att kunna säga vad som helst, på vilket språk som helst vid vilken tidpunkt som helst. TTS-teknologi (text-to-speech) ger dig möjligheten att använda fri text i kombination med kösystemsvariabler för att komponera vilket budskap som helst.

 

Med den nya TTS-teknologin finns det praktiskt taget inga begränsningar i hur systemet kan konfigureras. Den faktiska rösten kan vara både manlig och kvinnlig, och samtidigt tala en mängd olika språk och dialekter. Dessa tillhandahålls och kan hämtas direkt via Internet. När man konfigurerar en röst kan man ställa in hastighet, stämma och även anpassa uttal.

 

Att sammanlänka tal med olika händelser i kösystemet har aldrig varit enklare. En användarvänlig trädstruktur gör att du kan navigera till den specifika händelse som du vill förknippa med ett talande meddelande. Du kan t.ex. styra så att alla kassor talar när de kallar en kund. 

 

Genom att använda skriven text och fria variabler från kösystemet så skapas möjligheten att kombinera vilket meddelande som helst med vilken händelse som helst. Man kan använda flera språk och flera manliga/kvinnliga röstkompositioner i samma system.

  
Exempel på funktioner: 
- Vid ankomst kan ni hälsa era kunder välkommen på deras eget språk, direkt på pekskärmen.
- Kalla fram kunder via namn, mobilnummer, bokningsreferens osv.
- Upplys kunden om att denne ska vänta i receptionen, på en annan våning eller i en annan byggnad t.ex.
Använd systemet för att informera anställda om rådande köstatus.  

  

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår